Kuni 14. märtsini saab registreeruda konverentsile “Teaduselt tervisele: Mikrobioota ja funktsionaalne toit”, mis toimub 27. märtsil 2018, V Konverentsikeskuses (saal Sweden, Tartu, Riia 2).
Konverents on registreerunud tervishoiutöötajatele tasuta.
REGISTREERUMINE kuni 14. märtsini.
KAVA
11.30 – 12.00 Registreerimine, tervituskohv
12.00 – 12.10 Avasõnad, Tartu Ülikooli arendusprorektor Erik Puura
12.10 – 12.50 “Trends in Functional Foods”, TÜ audoktor, professor Seppo Salminen, Turu Ülikool
12.50 – 13.10 “Milleks meile mikroobid?”, professor Reet Mändar, dr Epp Sepp, Tartu Ülikool
13.10 – 13.40 “Mikroobist probiootikumini. Praktiline näide”, Epp Songisepp, Bio CC OÜ
13.40 – 14.10 “Näidustused probiootikumide kasutamiseks”, TÜ emeriitprofessor Marika Mikelsaar
14.10 – 15.00 Lõuna
15.00 – 15.30 “Eesti rahva toidueelistused“, Eha Nurk, Tervise Arengu Instituut
15.30 – 16.00 “Toit ja elukaar”, TÜ emeriitdotsent Mai Maser
16.00 – 16.30 “Allergilise lapse hooldus ja toit”, dr Kaja Julge, TÜ Lastekliinik
16.30 - 16.50 “Mikrobioomi roll tervise hindamisel tulevikus”, Elin Org, Tartu Ülikool
16.50 – 17.00 Lõppsõnad
Soovijatel võimalus kasutada Vspa’d grupisoodustusega 10% hinnast, vajalik eelregistreerimine. Grupisoodustus laieneb, kui on vähemalt 20 soovijat.
Konverentsi korraldamist toetab AS Tere.
Registreerumisinfo:
TÜ kliinilise meditsiini instituudi täienduskeskus: taiendus@med.ut.ee, tel 731 8109
Lisainfo:
Jane Luht, TÜ ettevõtlus- ja innovatsioonikeskus: jane.luht@ut.ee, tel 737 4804, 529 7956