Tartu Ülikooli veebileht saab uue näo

11. jaanuaril avalikustatakse ülikooli uus veebileht. Uue väljanägemise saavad ka enamiku akadeemiliste üksuste veebilehed. 

Kantsler Kstina Vallimäe sõnul on ülikooli praegune veebileht ajale jalgu jäänud ega vasta kasutajate ootustele. „Tartu Ülikooli jaoks on oluline arvestada muutuva maailma vajadustega, just seetõttu oleme seadnud eesmärgi arendada innustavat ja teed rajavat organisatsioonikultuuri. Ülikooli veebileht on üks meie peamisi kuvandiloojaid ning värske visuaalne lahendus võimaldab senisest paremini esile tõsta meie õppimisvõimalusi, teadussaavutusi, arengusuundi, väärtusi ja panust ühiskonda,“ ütles Vallimäe. 

Uut veebilehte on mugav sirvida igas suuruses ekraanidelt ja selle kasutamine on varasemast intuitiivsem. Veebileht on tehniliselt kaasaegne, sisuliselt paremini läbi mõeldud ja vastab tänapäevastele turvanõuetele.

11. jaanuaril avalikustatakse ülikooli pealeht ehk domeen ut.ee, valdkondade ja veel 30 akadeemilise üksuse veebilehed. Ülikooli ülejäänud üksused lähevad uuele platvormile üle kohe, kui nende veebilehtede sisu on valmis.

Uue veebilehe arendamine jätkub. Järgmistes etappides on plaanis täiendada olemasolevaid funktsioone (nt töötajate kontakti kuva) ning arendada uusi (nt töökuulutuste moodul). Samuti selgitatakse välja, milliseid erifunktsioone vajavad näiteks raamatukogu, muuseumide ja ülikooli ajakirja veebilehed.

Uuele veebilehele üleminekul võib esineda tõrkeid. Palume kannatlikku meelt ja vabandame võimalike ebamugavuste pärast.

Austame erinevusi märgised

Tartu Ülikooli tunnustati taas kvaliteedimärgisega „Austame erinevusi“

2024. aasta orienteerumisrajal saab (taas)tutvuda ülikooli ühiselamutega

2024. aasta orienteerumisrajal saab (taas)tutvuda ülikooli ühiselamutega

Tartu Ülikooli peahoone

Algab ülikooli uue arengukava koostamine